Sverige – Tyskland
Datum
22 november 2024

ÅldersgränsIngen åldersgräns.

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

22 november tar Sverige emot världsmästarna Tyskland på hemmaparketten på Hovet i Stockholm!

Sist lagen möttes var det en elektrisk atmosfär på ett kokande Hovet, nu gör vi det igen! EM-kvalet rullade igång i februari med vinst mot Bulgarien i en fullsatt Partille arena och när hela spelomgången var klar så är samtliga lag på 1 vinst och 1 förlust – drömmen om EM lever i allra högsta grad.

Missa inte chansen att uppleva herrlandslaget live på hemmaplan  – säkra dina biljetter nu och upplev basket i världsklass live!

Datum & tider

  • Fredag22 november 2024
    18:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
22 november 2024

ÅldersgränsIngen åldersgräns.

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl mot uppvisande av läkarintyg samt för personer med barn i behov av skötväska.

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exkta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Hovet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

På Hovet finns alla möjligheter att stilla hungern och släcka törsten i någon av våra pubar, barer och serveringar. Specifikt utbud och öppettider presenteras här närmare evenemanget.
Se generellt mat- och dryckesutbud

Det praktiska

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré – kom i god tid till arenan. Väskor, paraplyer, flaskor, systemkameror och mat & dryck får inte tas med in.

Kom ihåg att ladda ner Stockholm Live-appen innan ditt besök! Läs mer om hur du gör det här.

Dina biljetter

Har du valt app-biljetter (Mobile ID-biljetter), så måste du ladda ner Stockholm Live-appen eller uppdatera appen om du har den äldre versionen för att hämta dina biljetter. Du kan göra detta via App Store eller Google Play.

För frågor om appen eller evenemanget - gå till FAQ eller mejla app@stockholmlive.com.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
230 -305 SEK
inkl. serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.