Gabriel Iglesias
Datum
9 juni 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

CLM Europe AB

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud.

En av världens mest framgångsrika ståuppkomiker kommer till Sverige!

Gabriel "Fluffy" Iglesias är en av de mest sedda komikerna på YouTube med över 1,1 miljarder visningar och över 25 miljoner fans i sociala medier. Komikern är en av få som headlinat och sålt ut Madison Square Garden i New York, Crypto.com Arena i Los Angeles och Sydney Opera House i Australien. Nu intar han Hovet den 9 juni för en helkväll av goda skratt!

Biljettsläpp den 7 februari klockan 10:00

Kuriosa

På TV är Iglesias stjärnan och exekutiv producent för Netflix originalkomediserien Mr. Iglesias. Förutom sin komediserie ingick Iglesias avtal med Netflix för att släppa två ståuppkomedispecialer. Den första, med titeln One Show Fits All, spelades in inför en utsåld publik på Toyota Center i Houston och debuterade i januari 2019. Den andra, Stadium Fluffy, hade premiär den 18 oktober och spelades in inför en publik på 55 000 fans på Dodger Stadium i Los Angeles, där Iglesias gjorde historia som den första komikern att uppträda på och sälja ut den största MLB-stadion i USA.

Båda dessa specials följer upp hans mycket framgångsrika special från 2016, I'm Sorry For What I Said When I Was Hungry, som spelades in på Allstate Arena i Chicago inför två utsålda shower med totalt 20 000 fans närvarande.

Nästa projekt för Iglesias är att medverka med Tim Allen i den andra säsongen av Disney+'s The Santa Clauses. Iglesias kommer att spela Kris Kringle, ägaren och operatören av en julinspirerad nöjespark som heter Santaland. Kris är en varm, generös själ som är fast besluten att hålla sin kämpande temapark flytande, men hans tro på tomten och kärlek för allt som har med julen att göra kanske inte är tillräckligt.

Hans filmkrediter inkluderar biroller i Magic Mike, Magic Mike XXL och A Haunted House 2. Gabriel's röst har hörts i många animerade filmer, inklusive den nyligen släppta Space Jam: A New Legacy som "Speedy Gonzales", som strömmar på HBOMAX. År 2017 gav Iglesias röst åt rollen som "Head Clerk" i Pixars Oscarsnominerade animerade film Coco. Han gav också röst åt "Babo" i Ugly Dolls, "Rufus the Dog" i Sony's Golden Globe-nominerade animerade julfilm The Star och "Cuatro" i Fox 20th Century Films Oscarsnominerade animerade film Ferdinand. Gabriel är en av ett fåtal komiker med en teatralt släppt ståuppkonsertkomedifilm, The Fluffy Movie.

Iglesias representeras av CAA, Arsonhouse Entertainment och Hirsch Wallerstein Hayum.

Evenemanget arrangeras av CLM Europe.

Datum & tider

  • Söndag9 juni 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
9 juni 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

CLM Europe AB

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Hovet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

På Hovet finns alla möjligheter att stilla hungern och släcka törsten i någon av våra pubar, barer och serveringar. Specifikt utbud och öppettider presenteras här närmare evenemanget.
Se generellt mat- och dryckesutbud

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Olika biljettkategorier
395 -589 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.