NE-YO: Champagne & Roses Tour
Datum
29 juni 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

FKP Scorpio

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud.

NE-YO intar Hovet den 29 juni för sin första konsert i Sverige sedan 2010!

De svenska fansen har väntat och väntat. Det har faktiskt gått en smärre evighet sen sist. Men nu är det äntligen dags. Ne-Yo kommer till Sverige!​

Biljettsläpp 22 mars klockan 10:00

Kuriosa

Trefaldig Grammy-vinnare, över 20 miljoner sålda album, hans fyrfaldigt platinasäljanda singel ”So Sick”, låtskrivande åt både Rihanna och Beyoncé – Ne-Yo är en mästare på att förena sång och låtskriveri. Han är en sann, nutida renässansman inom R&B. Och nu kommer han till Sverige.

Med sin distinkta sång och sitt suveräna låtskrivande har Ne-Yo varit med och format hela R&B-genren. Att han – parallellt med egna hits som ”Sexy Love”, ”Closer”, ”Because of You” och ”So Sick” – även har skrivit bangers som ”Unfaithful”, ”Russian Roulette”, ”Take A Bow” åt Rihanna och Beyoncés break-up-anthem ”Irreplaceable” talar sitt tydliga språk. Ne-Yo har en svåröverträffad förmåga att skapa odödliga melodier som berör hjärtan över hela världen, oavsett om han skriver åt sig själv eller åt andra. Med "Self Explanatory”, som släpptes 2022, fortsätter Ne-Yo att utvidga sin musikaliska räckvidd och återigen manifesterar han sin rättmätiga plats bland R&B-världens absoluta elitskikt.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio

Datum & tider

  • Lördag29 juni 2024
    20:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
29 juni 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

FKP Scorpio

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Hovet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

På Hovet finns alla möjligheter att stilla hungern och släcka törsten i någon av våra pubar, barer och serveringar. Specifikt utbud och öppettider presenteras här närmare evenemanget.
Se generellt mat- och dryckesutbud

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid.

Dina biljetter

Har du valt app-biljetter (Mobile ID-biljetter) så måste du ladda ner Stockholm Live-appen eller uppdatera appen om du har den äldre versionen, för att hämta dina biljetter. Du kan göra detta via App Store eller Google Play. För mer information om appen, klicka här.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
630 -1025 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.