Victor Leksell
Datum
9 november 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

FKP Scorpio

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Prisbelönte live-favoriten Victor Leksell kommer till Hovet den 9 november! 

Biljettsläpp den 12 januari klockan 10:00.


Höj upplevelsen med en Premium Upgrade!✨

Genom att uppgradera era redan köpta biljetter till Premium får ni fast track in till arenan via premiumentrén, tillgång till dryck och/eller mat och såklart den bästa uppladdningen tillsammans med andra fans! Välj mellan följande upgrades:

Premium Upgrade med mat & dryck - Hyllan 
Med denna upgrade får ni ta del av en vällagad meny och två dryckesenheter (välj mellan öl/vin/mousserande/alkoholfritt) i Hovets fina premiumyta Hyllan! Ni får tillgång till Hyllan två timmar innan konserten - där har ni dessutom möjlighet att köpa mer dryck om så önskas!
>KÖP HÄR 

Premium Upgrade med bar - Norra VIP-foajén 
Med denna upgrade får ni trevligt häng i Norra VIP-foajén innan konserten kör igång! En dryckesenhet ingår (välj mellan öl/vin/mousserande/alkoholfritt) och det finns självklart möjlighet att köpa mer dryck på plats. Ni får tillgång till Norra VIP-foajén två timmar innan konserten. 
>KÖP HÄR


Kuriosa

Guldmicken på P3 Guld, 40 000 i publiken under VG-Lista på Rådhusplassen i Oslo, en magisk succé på Lollapalooza Stockholms main stage och en bejublad Nordenturné – 2023 ställde Victor Leksell ner skåpet och bevisade att han är en av landets största, bästa och mest älskade liveartister. Och det gjorde han med bara ett album i ryggen. Nu siktar Victor ännu högre. Med den nya skivan ”Tid & Tro” intar han några av Sveriges största och mest legendariska scener.

På ”Tid & Tro” summerar Victor Leksell de fyra åren som gått sedan debutalbumet, och går in i ett nytt kapitel. Det är en samling låtar om kärlek, sökande, starka känslor och om att våga tro på sig själv. Eller som Victor själv summerar det: ”Låtarna är ett resultat av sömnlösa nätter, ständigt letande efter sig själv och att hitta lyckan i det. Att ge sig själv tiden och våga tro på sig själv.”

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.

Datum & tider

  • Lördag9 november 2024
    20:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
9 november 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

FKP Scorpio

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang. 

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Hovet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

På Hovet finns alla möjligheter att stilla hungern och släcka törsten i någon av våra pubar, barer och serveringar. Specifikt utbud och öppettider presenteras här närmare evenemanget.
Se generellt mat- och dryckesutbud

Det praktiska

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré – kom i god tid till arenan. Väskor, paraplyer, flaskor, systemkameror och mat & dryck får inte tas med in.

Kom ihåg att ladda ner Stockholm Live-appen innan ditt besök! Läs mer om hur du gör det här.

Dina biljetter

Har du valt app-biljetter (Mobile ID-biljetter) så måste du ladda ner Stockholm Live-appen eller uppdatera appen om du har den äldre versionen, för att hämta dina biljetter. Du kan göra detta via App Store eller Google Play. För mer information om appen, klicka här.

AXS Official Resale

Har du fått ändrade planer? Nu kan du enkelt och säkert sälja dina app-biljetter (Mobile ID-biljetter) i Stockholm Live-appen via AXS Official Resale. Du loggar bara in i appen, väljer den biljett du vill sälja och sedan sköter vi resten.

Läs mer om hur AXS Official Resale fungerar i vår FAQ.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
545 -875 SEK
+ serviceavgift
Välj upgrade i nästa steg!
Premium Upgrade
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.