Trevor Noah
Datum
15 juni 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

CLM Europe AB

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud.

Trevor Noah kommer till Hovet den 15 juni!

Trevor Noah, en av världens mest framgångsrika komiker, kommer till Stockholm och ger oss en oförglömlig kväll på Hovet i sommar!

Biljettsläpp 9 februari kl 10:00.


Kuriosa

Trevor är författare till den bästsäljande boken "Born a Crime: Stories from a South African Childhood", som toppade New York Times-listan, och dess ungdomsadaptering, släppt 2019, "It's Trevor Noah: Born a Crime: Stories from a South African Childhood", som också debuterade som en New York Times-bästsäljare. Den hörbara versionen av "Born a Crime", framförd av Trevor, producerades av Audible och förblir en av de bäst säljande, högst betygsatta och mest kommenterade hörupplevelserna genom tiderna. Hittills har "Born a Crime" sålts i över 3 miljoner exemplar i alla format. Efter den extraordinära framgången med "Born a Crime" skriver Trevor en ny bok med titeln "Into the Uncut Grass" för One World (en imprint av Random House Group, en division av Penguin Random House LLC). Boken är planerad att släppas 2024 och är en vackert illustrerad och rörande modern fabel för läsare i alla åldrar om förlåtelse, acceptans och hemligheten till solidaritet.

Trevor är för närvarande värd för en original Spotify-veckopodd med titeln «What Now? With Trevor Noah». I denna nya podcast får lyssnaren möjlighet att höra Trevor Noah som aldrig förr. I varje avsnitt kommer Trevor att gå djupt med en speciell gäst, inklusive underhållare, VD:ar, skådespelare, idrottare och tänkare. Han kommer att föra fram de slags konversationer som sker bakom kulisserna, fulla av radikalt ärlighet, autentiska samtal och ärliga reaktioner, med Trevor som använder sin klassiska, lättsamma och samtidigt granskande stil.

Trevors framgång har också omfattat utsålda ståuppkomedi-shower över 5 kontinenter. Hans nuvarande "Off The Record" World Tour stannar i 28 städer i USA innan den beger sig till internationella destinationer, och setet från "Off the Record" kommer snart att vara tillgängligt som en Netflix-ståuppspecial med titeln «Where Was I» den 19 december. Trevors "Back To Abnormal Tour" såg honom sälja ut flera kvällar på O2 Arena i London, uppträda över hela Europa inklusive att sälja flest biljetter någonsin av en icke-tysk i Frankfurt, Tyskland, samt på Madison Square Garden, The LA Forum, två shower på Chase Center i San Francisco och avslutade sin runda med två utsålda shower på Scotiabank Arena i Toronto.

Datum & tider

  • Lördag15 juni 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
15 juni 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

CLM Europe AB

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Hovet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

På Hovet finns alla möjligheter att stilla hungern och släcka törsten i någon av våra pubar, barer och serveringar. Specifikt utbud och öppettider presenteras här närmare evenemanget.
Se generellt mat- och dryckesutbud

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Olika biljettkategorier
495 -750 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.