Pantera
Datum
23 januari 2025

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud.

Pantera gör efterlängtat stopp i Sverige under sin Europaturné!

Ett av metalhistoriens största band Pantera åker ut på Europaturné i början av 2025 och den 23 januari återvänder bandet för en konsert på Hovet i Stockholm! Förra året återförenades
bandet för sin första turné på över 20 år och bjöd de svenska fansen på en enormt hyllad spelning under Sweden Rock Festival. Snart får vi äntligen mer!

Biljetter släpps fredag den 28 juni klockan 10:00


Mer om Pantera

Europaturnén följer upp Panteras redan släppta datum i Storbritannien och Irland, samt deras kritikerrosade framträdande på årets Download Festival, bandets första framträdande i
Storbritannien på över 20 år. Bandet var dessutom support till Metallica under deras nordamerikanska stadionturné.

Under turnén kommer originalmedlemmarna, sångaren Philip H. Anselmo och basisten Rex Brown, tillsammans med gitarristen Zakk Wylde och trummisen Charlie Benante, fortsätta att
hylla de bortgångna grundarna; trummisen Vinnie Paul och gitarristen Dimebag Darrell. Pantera startades i Texas av sin mest kända uppställning, grundarna och bröderna trummisen
Vinnie Paul och gitarristen Dimebag Darrell, tillsammans med basisten Rex Brown och sångaren Philip H. Anselmo. Gruppen kom att bli ett av de mest framgångsrika och inflytelserika banden i metalhistorien. Hittills har Pantera sålt 20 miljoner skivor över hela världen, nominerats till fyra Grammy Awards och genomfört flera slutsålda arenaturnéer över hela världen.

Konserten arrangeras av Live Nation

Datum & tider

  • Torsdag23 januari 2025
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
23 januari 2025

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Hovet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

På Hovet finns alla möjligheter att stilla hungern och släcka törsten i någon av våra pubar, barer och serveringar. Specifikt utbud och öppettider presenteras här närmare evenemanget.
Se generellt mat- och dryckesutbud

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid.

Dina biljetter

Till detta evenemang gäller endast app-biljetter. 

För att hantera dina app-biljetter (Mobile ID-biljetter) måste du ladda ner Stockholm Live-appen eller uppdatera appen om du har den äldre versionen. Du kan göra detta via App Store eller Google Play. För mer information om appen, klicka här.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Olika biljettkategorier
635 -920 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.