Trevor Noah

Off The Record Tour

Humor/Samtal
Trevor Noah

Trevor Noah kommer till Hovet den 15 juni!

Trevor Noah, en av världens mest framgångsrika komiker, kommer till Stockholm och ger oss en oförglömlig kväll på Hovet i sommar!

Biljettsläpp 9 februari kl 10:00.


Kuriosa

Trevor är författare till den bästsäljande boken "Born a Crime: Stories from a South African Childhood", som toppade New York Times-listan, och dess ungdomsadaptering, släppt 2019, "It's Trevor Noah: Born a Crime: Stories from a South African Childhood", som också debuterade som en New York Times-bästsäljare. Den hörbara versionen av "Born a Crime", framförd av Trevor, producerades av Audible och förblir en av de bäst säljande, högst betygsatta och mest kommenterade hörupplevelserna genom tiderna. Hittills har "Born a Crime" sålts i över 3 miljoner exemplar i alla format. Efter den extraordinära framgången med "Born a Crime" skriver Trevor en ny bok med titeln "Into the Uncut Grass" för One World (en imprint av Random House Group, en division av Penguin Random House LLC). Boken är planerad att släppas 2024 och är en vackert illustrerad och rörande modern fabel för läsare i alla åldrar om förlåtelse, acceptans och hemligheten till solidaritet.

Trevor är för närvarande värd för en original Spotify-veckopodd med titeln «What Now? With Trevor Noah». I denna nya podcast får lyssnaren möjlighet att höra Trevor Noah som aldrig förr. I varje avsnitt kommer Trevor att gå djupt med en speciell gäst, inklusive underhållare, VD:ar, skådespelare, idrottare och tänkare. Han kommer att föra fram de slags konversationer som sker bakom kulisserna, fulla av radikalt ärlighet, autentiska samtal och ärliga reaktioner, med Trevor som använder sin klassiska, lättsamma och samtidigt granskande stil.

Trevors framgång har också omfattat utsålda ståuppkomedi-shower över 5 kontinenter. Hans nuvarande "Off The Record" World Tour stannar i 28 städer i USA innan den beger sig till internationella destinationer, och setet från "Off the Record" kommer snart att vara tillgängligt som en Netflix-ståuppspecial med titeln «Where Was I» den 19 december. Trevors "Back To Abnormal Tour" såg honom sälja ut flera kvällar på O2 Arena i London, uppträda över hela Europa inklusive att sälja flest biljetter någonsin av en icke-tysk i Frankfurt, Tyskland, samt på Madison Square Garden, The LA Forum, två shower på Chase Center i San Francisco och avslutade sin runda med två utsålda shower på Scotiabank Arena i Toronto.

Datum & tider

  • Lördag
    15 juni 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen