Tenacious D

The Spicy Meatball Tour

Musik/Show
Tenacious D

Det legendariska rockbandet Tenacious D tar med sin kritikerrosade turné ”The Spicy Meatball Tour” till Sverige för en efterlängtad konsert på Hovet den 29 april!

Biljetter släpps på fredag den 6 oktober kl 11:00.

Kuriosa

Jack Black och Kyle Gass, duon som utgör det legendariska rockbandet Tenacious D, har fängslat fans över hela världen med sin unika musik och oföränderliga humor. 

Under 2023 har Tenacious D varit ute på vägarna med ”The Spicy Meatball Tour” med stopp i 24 städer och där konserten på O2 i London sålde ut samma vecka som turnén släpptes. Duon släppte dessutom sin helt nya låt på fem år, ”Video Games”, som snabbt blev en av bandets största hits med över 18 miljoner streams på en månad. Överraskningarna fortsatte när de släppte en inspelad version av sin virala och populära tolkning av Chris Isaaks ”Wicked Game”. 

Tenacious D fortsätter att sälja ut konserter över hela världen. De förblir en musikalisk kraft att räkna med och skapar ständigt nya kapitel i musikhistorien. I Sverige är duon storfavoriter och högt tryck på biljetterna förväntas! Vi ses den 29 april!

Datum & tider

  • Måndag
    29 april 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen