Gabriel Iglesias

DON'T WORRY BE FLUFFY

Humor/Samtal
Gabriel Iglesias

En av världens mest framgångsrika ståuppkomiker kommer till Sverige!

Gabriel "Fluffy" Iglesias är en av de mest sedda komikerna på YouTube med över 1,1 miljarder visningar och över 25 miljoner fans i sociala medier. Komikern är en av få som headlinat och sålt ut Madison Square Garden i New York, Crypto.com Arena i Los Angeles och Sydney Opera House i Australien. Nu intar han Hovet den 9 juni för en helkväll av goda skratt!

Biljettsläpp den 7 februari klockan 10:00

Kuriosa

På TV är Iglesias stjärnan och exekutiv producent för Netflix originalkomediserien Mr. Iglesias. Förutom sin komediserie ingick Iglesias avtal med Netflix för att släppa två ståuppkomedispecialer. Den första, med titeln One Show Fits All, spelades in inför en utsåld publik på Toyota Center i Houston och debuterade i januari 2019. Den andra, Stadium Fluffy, hade premiär den 18 oktober och spelades in inför en publik på 55 000 fans på Dodger Stadium i Los Angeles, där Iglesias gjorde historia som den första komikern att uppträda på och sälja ut den största MLB-stadion i USA.

Båda dessa specials följer upp hans mycket framgångsrika special från 2016, I'm Sorry For What I Said When I Was Hungry, som spelades in på Allstate Arena i Chicago inför två utsålda shower med totalt 20 000 fans närvarande.

Nästa projekt för Iglesias är att medverka med Tim Allen i den andra säsongen av Disney+'s The Santa Clauses. Iglesias kommer att spela Kris Kringle, ägaren och operatören av en julinspirerad nöjespark som heter Santaland. Kris är en varm, generös själ som är fast besluten att hålla sin kämpande temapark flytande, men hans tro på tomten och kärlek för allt som har med julen att göra kanske inte är tillräckligt.

Hans filmkrediter inkluderar biroller i Magic Mike, Magic Mike XXL och A Haunted House 2. Gabriel's röst har hörts i många animerade filmer, inklusive den nyligen släppta Space Jam: A New Legacy som "Speedy Gonzales", som strömmar på HBOMAX. År 2017 gav Iglesias röst åt rollen som "Head Clerk" i Pixars Oscarsnominerade animerade film Coco. Han gav också röst åt "Babo" i Ugly Dolls, "Rufus the Dog" i Sony's Golden Globe-nominerade animerade julfilm The Star och "Cuatro" i Fox 20th Century Films Oscarsnominerade animerade film Ferdinand. Gabriel är en av ett fåtal komiker med en teatralt släppt ståuppkonsertkomedifilm, The Fluffy Movie.

Iglesias representeras av CAA, Arsonhouse Entertainment och Hirsch Wallerstein Hayum.

Evenemanget arrangeras av CLM Europe.

Datum & tider

  • Söndag
    9 juni 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen