The Rose

Dawn to Dusk

Musik/Show
The Rose

Det sydkoreanska indierockbandet återvänder till Sverige 2024 för att inta Hovet som en del av deras turné "Dawn to Dusk".

Kuriosa

The Rose består av fyra talangfulla medlemmar: sångaren och gitarristen Woosung, sångaren/multi-instrumentalisten Dojoon, basisten Jaehyeong och trummisen Hajoon. Sedan starten har The Rose varit kända för sina framträdanden och snabbt blivit ett av Sydkoreas populäraste band genom att leverera en rad hyllade album som nått fans över hela världen. År 2019 gick tre av bandmedlemmarna tillfälligt på paus för att fullgöra sina obligatoriska militärtjänster. Under tiden fortsatte Woosung framgångsrikt som soloartist med album och slutsålda världsturnéer.

The Rose återförenades under en av Woosungs konserter i Sydkorea 2022 – en återförening som banade väg för deras första fullängdsalbum, "HEAL,". Nu, med deras efterlängtade andra fullängdsalbum, "DUAL," tar The Rose sin musik till nya höjder. Genom att sömlöst sammanfoga ljusa och mörka element väver The Rose skickligt samman känslor och ljud, fångar den dualistiska essensen som definierar deras musik.

Datum & tider

  • Söndag
    10 mars 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen