Jacob Collier

DJESSE UK & EUROPE TOUR

Musik/Show
Jacob Collier

Nästa höst åker den femfaldigt Grammy-belönade artisten Jacob Collier ut på sin största Europaturné hittills! Den 19 november ger han äntligen en konsert på Hovet.

Biljetter släpps den 1 december kl 10:00

Kuriosa

Med fem Grammys i bagaget korsar musikern, multi-instrumentalisten och producenten Jacob Collier och hans berömda band kontinenten för sin största Europaturné hittills.

Witness Me är den senaste singeln som Collier släppt från hans kommande fjärde album Djesse Vol. 4, som tillsammans med tidigare släppta singlar Little Blue (feat. Brandi Carlile), Wherever I Go (feat. Lawrence & Michael McDonald), WELLLL och Never Gonna Be Alone (feat. Lizzy McAlpine & John Mayer), ger en fascinerande inblick i det kommande albumets extraordinära djup och omfång.

Under arbetet med albumet började Collier förvandla sin konsertpublik till improviserade körer. Medan han dirigerar publik över hela världen, från rockklubbar till Lincoln Center, och festivaler som Bonnaroo och Glastonbury, förenas massor av fans i en tilltalande harmoni. Collier är övertygad om att alla i den här världen har en röst och är musiker. Efter att ha spelat in var och en av hans 90+ publikkörer spelar över 150 000 röster från hela världen en viktig roll i berättelsen och skapandet av Djesse Vol. 4.

Datum & tider

  • Tisdag
    19 november 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen