Sigur Rós

World Tour 2022

Sigur Rós

Finbesök från Island – den 19 oktober kommer Sigur Rós till Sverige för en efterlängtad konsert på Hovet i Stockholm.

Kuriosa

Med sin atmosfäriska, storslagna postrock har islänningarna Sigur Rós sedan 1994 byggt en värld i världen. Ett färdigt universum med eget språk, egna regler och en helt egen estetik. En plats vi inte visste fanns innan de skapade den, och dess inflytande på samtida populärkultur är svår att överskatta. 

Sigur Rós diskografi är lika rik som bandets aldrig sinande idébank men den röda tråden är att de aldrig underskattat sin publik. Sigur Rós sitter just nu och skriver samt spelar in sitt första nya album sedan 2013 års Kveikur. På den kommande turnén kommer bandet att spela några av de nya låtarna samt material från deras 25 år långa karriär. Originalmedlemmarna Jónsi och Georg Holm jobbar just nu i studion med den tidigare medlemmen Kjartan Sveinsson, som kommer att återansluta till bandet efter att ha fokuserat på andra projekt under det senaste decenniet. Kjartan Sveinsson kommer även vara med på den kommande turnén.

Datum & tider

  • Onsdag
    19 oktober 2022

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

  • Biljettsläpp 18 mars kl 10.00

    595 -695 SEK

    + serviceavgiftKöp biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans