Till Lindemann

Tour 2023

Musik/show
Till Lindemann

TILL LINDEMANN kommer till Sverige x2!

Den tyska artisten och frontmannen för Rammstein, känd över hela världen för sina kraftfulla texter, kommer att uppträda med nytt material under sin Europa-turné 2023, som omfattar 24 shower i 13 länder. Första stoppet i Sverige blir på Hovet i Stockholm den 5 december som följs av ett andra stopp på Malmö Arena den 6 december.

Han är inte bara en begåvad musiker, utan också en fenomenal artist. Hans konserter kan liknas med ett vulkaniskt utbrott som sprider sin kraft till publiken när alla med full kraft sjunger "Steh auf!". Miljontals fans över hela världen har fascinerats av hans karisma, artisteri och brutala energi.

TILL LINDEMANN är känd över hela världen för sin starka röst med uppträdanden som ger besökarna gåshud.

Metal, gamla och nya låtar, specialeffekter och den intensiva närvaron av en av de bästa frontmännen inom rock. Missa inte chansen att uppleva en av de mest energiska och spännande konserterna under 2023!

Biljetter släpps tis 2 maj kl 12.00 

Datum & tider

  • Tisdag
    5 december 2023

    • 20:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen