Dr. Jordan B. Peterson

Beyond Order

Dr. Jordan B. Peterson

Den kanadensiske professorn, kliniske psykologen, debattören och YouTube-kändisen Jordan B. Peterson har kallats ett samhällsfenomen. I sommar kommer han till Hovet med sin nya föreläsning ”Beyond Order.

Kuriosa

Dr. Jordan B. Peterson har undervisat advokater, läkare och affärsmän i mytologi, konsulterat för FN:s generalsekreterare, hjälpt sina kliniska klienter att hantera depression, tvångssyndrom, ångest och schizofreni, fungerat som rådgivare till seniora partners i kanadensiska advokatbyråer och gjort omfattande föreläsningsturnéer i Nordamerika och Europa.

2018 släppte han självhjälpsboken ”12 livsregler: ett motgift mot kaos” som sålts i över fem miljoner exemplar och toppat bästsäljarlistorna i bland annat USA och hemlandet Kanada. Tidigare i år kom uppföljaren ”Bortom ordning: 12 nya livsregler” som fick 4 av 5 i betyg i ansedda tidningen The Telegraph och låg etta både på New York Times och Sunday Times topplistor.

Datum & tider

  • Söndag
    5 juni 2022

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans